onsdag den 2. september 2015

Nytårs aftens dessert - lettere forsinket

Det er lige gået op for mig at jeg har forsømt denne her blog - og det er jo ikke fordi jeg ikke har bagt :) Så nu får jeg lige lavet et par indlæg om kagerne fra året der er fløjet afsted.

Og vi starter helt ved årets begyndelse - eller lige inden det begynder. Her er den dessert vi fik nytårsaften. Et super spændende eksperiment, som florerede på facebook omkring nytår. Kan faktisk ikke huske hvad man kaldte det. Men princippet var at lave 2 halvkugler af chokolade og fylde dem med is og frugt og så hælde varm chokolade over, så den øverste kugle smeltede i et krater. Det er meget fascinerende og smukt, men man skal lige lære at holde i tide, så det hele ikke splatter sammen. Og så blev det til RIGTIG meget chokolade, så måske kunne den være god med varm kirsebærsovs i stedet. Måske ris ala mande indeni :) Det hørte jeg faktisk nogle der havde fået på en restaurant. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar