Til min fødselsdag ville jeg prøve at lave en vaffelrørskage, som jeg havde ventet på en lejlighed til at lave :) Jeg havde først tænkt den skulle være med bær på toppen, men så faldt jeg over ideen med de store M&M's og så blev det m&m's på toppen :)
De store m&m's er lavet af Rice krispie treats. Overtrukket med chokolade og fondant.
Kagen indeni var en nøddebund og to almindelige vanillebunde med en skildpaddecreme og en appelsincreme.
- Posted using BlogPress from my iPhone
Hej Karina! :)
SvarSlethar du ikke en opskrift til denne kage? :)
MVH.
Britt
Øhhh det må vist være flere opskrifter :)
SvarSletNøddebunden er en Mette Blomsterberg opskrift: http://www.madopskrifter.info/chokolademousse-kage-med-sprod-noddebund/
Vanillebundene er lavet efter denne opskrift:
4 æg
2 dl sukker
1 dl kartoffelmel
1 dl mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanille
(evt. 2 spsk kakao - kun hvis man ønsker en chokoladebund - her har jeg udeladt kakaoen)
Pisk æg og sukker - bland det tørre og bland det i æggemassen. Bages 35 min ved 175 grader.
Skildpaddecremen fandt jeg på nettet - kan ikke lige finde den opskrift jeg brugte, men der er to forskellige påskrifter på denne side : http://candselv.blogspot.dk/2010/10/ultimative-skildpaddecreme.html
Appelsincremen er fra Momses side: http://momses-univers.blogspot.dk/2012/03/appelsincreme.html
Jeg brugte en smørcreme til opsmøring, men har siden lavet en anden kage hvor jeg brugte chokolade ganache. Det er min fornemmelse at vaffelrørene hurtigere bliver bløde når man bruger ganache. Men hvis du bruger smørcreme vil jeg foreslå en chokoladesmørcreme. Jeg synes der skulle MANGE m&m's til for at "dække" den hvide smørcreme. Chokoladesmørcremen vil ikke være så tydelig.